fbpx

Tietoa meistä

Tanssiva Porvoo on vuodesta 2008 toiminut tanssikoulu Porvoossa.

Koulumme tarjoaa taiteen perusopetusta sadoille lapsille, nuorille ja aikuisille Itä-Uudenmaan alueella. Tanssiva Porvoo on saavuttanut merkittävän jalansijan Porvoon kulttuuritarjonnassa. Koulu tunnetaan erityisesti laadukkaista tanssitunneistaan, tunnelmallisista tiloista ja upeista saleista keskellä Porvoota, sekä iloisen kannustavasta ilmapiiristään. Tavoitteenamme on tukea lasten ja nuorten terveen itsetunnon kehittymistä ja taata heille turvallinen ja suojaisa oppimisympäristö.

Tuntitarjontamme on laaja ja tunteja tarjotaan kaikenikäisille aina taaperoista aikuisiin! Valikoimiimme kuuluu mm. showtanssi, lastentanssi, baletti, hip hop, commercial, lyrical jazz, contemporary jazz, rock´n swing, lattarit, taaperotanssi ja paljon muuta!

Tanssisalimme sijaitsevat Porvoon ytimessä, os. Mannerheiminkatu 7.

Lämpimästi tervetuloa joukkoon!

 

Opettajamme

MIA KOPONEN

Mia Koponen on Tanssiva Porvoon perustaja ja rehtori. Tanssin hän on aloittanut 5-vuotiaana baletilla ja jatkanut show-tanssilla aina aikuisikään saakka. Mia on tanssinut mm. Stepup Dancers- ryhmässä ja esiintynyt Silja Linen laivoilla, Svenska Teatern:in musikaalissa, ulkomailla ja lukuisissa eri tilaisuuksissa. Mia toimii myös koreografina ja tekee yhteistyötä eri teattereiden kanssa.

Mian tunnit ovat iloisia, kannustavia ja huumorintajuisia. Hän rakastaa työtään lasten, nuorten ja aikuisten parissa ja saa ilon tarttumaan oppilaisiin!

HANNA LAUNONEN

Hanna on iloinen ja pirtsakka, Oulusta tanssinopettajaksi valmistunut tyttö, jonka pääaineena on baletti ja Lyrical Jazz. Hannan lajivahvuuksia on myös show,- sekä nykytanssi. Opettajana Hanna on kannustava, ja rohkaisee oppilaita haastamaan itseään!

Hanna on tanssinut Oulun- ja Vaasan kaupunginteattereissa sekä useissa isoissa produktioissa. Tällä hetkellä hän tanssii ammattilaisryhmä Xaris Finland Dance Companyssa.

Hannan vahvuus opettajana on monipuolisuus ja vahva tekninen osaaminen. Hän on opettanut kaiken ikäisiä- ja tasoisia oppilaita, aloittelijoista aina pitkälle edistyneisiin erikoisluokkien oppilaisiin.

JUHA PYKÄLÄINEN

Juha on tehnyt pitkän uran tanssijana ja tanssinopettajana. Hänet on voinut nähdä Oulun Kaupunginteatterin lavalla mm. musikaaleissa Viulunsoittaja Katolla, Housut Pois ja useissa näytelmissä kuten Kätilö ja Ihmisvihaaja.

Suomen Kansallisoopperassa Juha esiintyi teoksessa Lepakko ja Tango! Juha on ollut kiinnitettynä myös Porin Teatteriin ja esiintynyt musikaalissa Tango D’amore, jossa lavalle nousi myös legendaarinen Eino Grön.

Juha on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Lisäksi hän on suorittanut 4 kansainvälisen tanssinopettajaliiton (IDTA) tutkintoa ja Suomen Tanssinopettajainliiton tutkinnot.

Opettajana Juha on kannustava ja iloinen. Tärkeintä hänelle on liikkeestä nauttiminen ja tanssin ilo!

MASI SAUREN

Masi aloitti tanssimisen Stepupissa 10-vuotiaana show,- ja breakdancella. Hän tanssi tuolloin Stepup Kidsien riveissä ja esiintyi mm. Silja Euroopalla.

Masi ja Anna Tyutyunyuk voitti vuoden 2021 Maailmanmestaruuden lajissa Boogie woogie. Lisäksi Masi on saavuttanut lukuisia SM-mitaleita juniorisarjoissa ja mm. breakdancen Suomen mestaruuden.

v. 2001 Masi löysi rock´n swingtanssit ja niistä lähinnä boogie woogien. Hän on lajin kolminkertainen suomen mestari ja PM-hopetamitalisti. Masilla on myös useita finaalisijoituksia lajin world-cupin osakilpailuista. Masi kilpailee edelleen ja opettaa niin Suomessa, kuin ulkomaillakin.

KIIRA KILPIÖ

Kiira Kilpiö on Tanssivintin kasvatteja ja hänen tanssissaan näkyy lukuisien eri lajien vaikutteet. Hän on toiminut monta vuotta Reija Wäreen assistenttina ja luottotanssijana. Kiira on työskennellyt mm. Turun Kaupunginteatterin Kakola-, Seili- ja Rock of Ages musikaaleissa sekä UIT:n revyissä Helsingissä. Hän oli yksi Dancen finalisteista vuonna 2012 ja on ollut sen jälkeen mukana monissa eri tv-tuotannossa, kuten UMK:ssa (Uuden musiikin kilpailu). Kiira on kuulunut Krista Siegfridsin taustatanssijoihin vuoden 2013 Euroviisuista lähtien.

LUDMILA PUSSINEN

Ludmila on aloittanut 5-vuotiaana rytmisellä kilpavoimistelulla. Baletti-opintonsa hän aloitti 11-vuotiaana Vaganova Akatemiassa Pietarissa. Tanssijaksi Ludmila valmistui Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta vuonna 2002.

2002-2010 Ludmila työskenteli Estonian kansallisoopperassa tanssijana. Hän on tanssinut corps de ballet -rooleissa ja solistirooleissa lukuisissa baleteissa, nykytanssiteoksissa, opereteissa ja oopperoissa ja ollut kiertueella useissa euroopan maissa.

Solistirooleja mm. Don Quijote: Mercedes, Romeo ja Julia: 3 naista, Pähkinänsärkijä: neljä ruusua, Joutsenlampi: 2 isoa joutsenta.

MARI STANKUS

Mari on tanssinut niin kauan kuin muistaa. Hän valmistui Estonia Dance Agency -opistosta v. 2012 ja sai tanssijan tutkinnon Tallinn Ballet Schoolista v. 2013. Jo ennen tanssiopintoja Mari oli tanssinut ammatikseen useissa show- baletti- ja modernin tanssin ryhmissä. Valmistuttuaan Tallinn Ballet Schoolista Mari hyväksyttiin Estonia National Balletin tanssijaksi, jossa hän on kiinnityksellä edelleen.

Mari taitaa monia eri tanssityylejä ja hallitsee myös akrobatian. Hän on opettanut lapsia ja aikuisia jo usean vuoden ajan, joista viimeiset kaksi vuotta Etelä-Savon Tanssiopiston baletin opettajana. Mari kannustaa kaikkia tavoittelemaan suuria. Kovalla työnteolla voi saavuttaa mitä vaan!

Sebastian Wennström

Sebastian ”Seba” Wennström on pitkän linjan tanssin ammattilainen. Rytmillinen tarkkuus, musiikin tulkinta ja oman persoonan tuominen tanssiin ovat Seban pedagogiikan kulmakivet.

Seba on ottanut ensimmäiset tanssiaskeleensa Aira Samulinin tanssikoulussa Helsingin Lepakossa 90-luvun alussa, ja sen jälkeen hän on treenannut niin kotikaupungissaan, kuin New Yorkissa ja Los Angelesissa.

Sebastian on työskennellyt niin tanssijana, kuin koreografina Suomen artisteille sekä keikkalavoilla, että televisiotuotannoissa ja toiminut vastuuopettajana tanssin
koulutusohjelmissa pääkaupunkiseudulla. Seban kokemus eri tanssityyleistä fuusioituvat katu-uskottavasti ”Commercial”-nimikkeen alla.

Silja Saarikangas

Silja on pääkaupunkiseudulla kasvanut tanssija, koreografi ja opettaja, jonka ura alkoi 4-vuotiaana showtanssilla. Sittemmin hän on laajentanut osaamistaan eri tanssityyleihin kuten kilpatanssiin, balettiin, jazziin, nykytanssiin, katutanssilajeihin ja commercialiin. Siljalta löytyy vahvaa lajiosaamista kattavasti ja monipuolisesti.

Silja on ollut mukana lukuisissa kilparyhmissä ja kerryttänyt kisamenestystä niin sooloissa, duoissa kuin muodostelmissakin lajeissa Performing Arts ja Street. Lisäksi hän on toiminut kisateosten koreografina. Kilpailemisen lisäksi Silja on esiintynyt myös artistien taustalla, musiikaleissa, tv-tuotannoista ja mainoksissa.

Opettajana Siljan intohimo painottuu contemporary jazziin ja commercialiin. Hän haluaa haastaa oppilaitaan ja auttaa heitä kehittymään teknisesti, mutta samalla rohkaista heitä löytämään uusia tapoja liikkua.

EMMA TIMONEN

Aurinkoinen Emma on aloittanut tanssimisen 5- vuotiaana. Hän on tanssinut balettia, nykytanssia ja streettiä ja ollut mukana EK-ryhmissä. Vahvan commercial-taustan Emma on saanut Commercial Trainees -ryhmästä pääopettajanaan Nora Mahmoud.

Lisäksi Emma on kilpaillut Streetin SM – joukkueissa sijoittuen mitaleille ja ollut mukana tv- ohjelmissa kuten. Putous ja Emma-Gaala sekä eri musiikkivideoilla.

Emma on positiivinen ja kannustava opettaja, joka haluaa luoda tunneilleen lämpöisen ja kannustavan ilmapiirin. Hän on energinen, pitää kovista treeneistä ja siitä, että oppilaat saavat onnistumisen tunteita. Tanssin ilo on Emman tunneilla parasta!

ROOSA AHOLA

Lahjakas Roosa on tanssinut pienestä asti päälajeinaan show- ja nykytanssi. Kilpailukokemusta Roosalle on kertynyt aina MM -tasolta asti. Roosa on opettanut tanssia kolmen vuoden ajan aina pikkulapsista aikuisiin. Roosan mielestä tanssissa parasta on tunteiden ja luovuuden purkaminen liikkeeseen ja musiikkiin uppoutuen.

Roosa on opettajana iloinen, rento ja mukaansatempaiseva, mutta osaa myös olla vaativa ja tiukka. Roosa haluaa levittää tanssin iloa ja sen tuomaa hyvän olon tunnetta iästä tai tanssitasosta riippumatta.

Arvot

Tavoitteenamme on tukea lasten ja nuorten terveen itsetunnon kehittymistä ja taata heille turvallinen ja suojaisa oppimisympäristö. Tunneillamme keskitytään tanssin iloon, energiseen meininkiin sekä tekniikkaan, jonka avulla tanssiharrastusta voi jatkaa halutessaan vaikka ammatiksi asti.

Arvojemme perustana on myös rakentua ihmisoikeuksien, tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja kulttuurien moninaisuuden kunnioitukselle.

Lapsia ei aliarvioida heidän nuoren ikänsä vuoksi, vaan kannustetaan yhä vaativimpiin harjoitteisiin heti, kun näemme siihen potentiaalia. Lapset nauttivat suuresti, kun huomaavat oppivansa jotain, mitä ovat pitäneet vaikeana.

Meillä jokainen oppilas on tärkeä yksilö. Olipa sitten tanssinut kauan tai vasta aloittanut, kannustamme ja opetamme jokaista hänen omista lähtökohdistaan pitäen huolen, että kaikki nauttivat ja kaikki oppivat!

Halusitpa siis tanssia vain harrastuksena tai tähdätä ammattilaiseksi, meiltä löytyy kannustus ja resurssit molempiin!