fbpx

Tietoa meistä

Tanssiva Porvoo on vuodesta 2008 toiminut tanssikoulu Porvoossa.

Koulumme tarjoaa taiteen perusopetusta sadoille lapsille, nuorille ja aikuisille Itä-Uudenmaan alueella. Tanssiva Porvoo on saavuttanut merkittävän jalansijan Porvoon kulttuuritarjonnassa. Koulu tunnetaan erityisesti laadukkaista tanssitunneistaan, tunnelmallisista tiloista ja upeista saleista keskellä Porvoota, sekä iloisen kannustavasta ilmapiiristään. Tavoitteenamme on tukea lasten ja nuorten terveen itsetunnon kehittymistä ja taata heille turvallinen ja suojaisa oppimisympäristö.

Tuntitarjontamme on laaja ja tunteja tarjotaan kaikenikäisille aina taaperoista aikuisiin! Valikoimiimme kuuluu mm. showtanssi, baletti, hip hop, popping, commercial, lyrical jazz, lattarit, taaperotanssi ja paljon muuta!

Tanssisalimme sijaitsevat Porvoon ytimessä, os. Mannerheiminkatu 7.

Lämpimästi tervetuloa joukkoon!

 

Opettajamme

MIA KOPONEN

Mia Koponen on Tanssiva Porvoon perustaja ja rehtori. Tanssin hän on aloittanut 5-vuotiaana baletilla ja jatkanut show-tanssilla aina aikuisikään saakka. Mia on tanssinut mm. Stepup Dancers- ryhmässä ja esiintynyt Silja Linen laivoilla, Svenska Teatern:in musikaalissa, ulkomailla ja lukuisissa eri tilaisuuksissa. Mia toimii myös koreografina ja tekee yhteistyötä eri teattereiden kanssa.

Mian tunnit ovat iloisia, kannustavia ja huumorintajuisia. Hän rakastaa työtään lasten, nuorten ja aikuisten parissa ja saa ilon tarttumaan oppilaisiin!

HANNA LAUNONEN

Hanna on iloinen ja pirtsakka, Oulusta tanssinopettajaksi valmistunut tyttö, jonka pääaineena on baletti ja Lyrical Jazz. Hannan lajivahvuuksia on myös show,- sekä nykytanssi. Opettajana Hanna on kannustava, ja rohkaisee oppilaita haastamaan itseään!

Hanna on tanssinut Oulun- ja Vaasan kaupunginteattereissa sekä useissa isoissa produktioissa. Tällä hetkellä hän tanssii ammattilaisryhmä Xaris Finland Dance Companyssa.

Hannan vahvuus opettajana on monipuolisuus ja vahva tekninen osaaminen. Hän on opettanut kaiken ikäisiä- ja tasoisia oppilaita, aloittelijoista aina pitkälle edistyneisiin erikoisluokkien oppilaisiin.

ANNI MINKKINEN

Anni on Jyväskylästä kotoisin oleva monipuolinen ja kokenut tanssija, joka on ollut mukana useissa TV- ja musiikkivideotuotannoissa. Hänet on nähty mm. Nelosen Talentissa (Delusion V-tanssiryhmässä), Maikkarin Tähdet, Tähdet -ohjelmassa sekä Ylen Pakko Tanssia -televisioformaatissa, jossa hän pääsi tanssiryhmänsä UMC:n kanssa kolmen parhaan joukkoon. Nykyään Anni tanssii mm. Anna Abreulle ja Benjaminille.

Annin tanssitunnit ovat energisiä ja haastavia, huumoria unohtamatta!

Kisakokemusta on kertynyt paljon vuosien varrelta ja parhaimmat sijoitukset ovat tulleet nykytanssin pienryhmän MM-hopeaa ja Jari Saarelaisen showmuodostelmalla SM-kultaa.

JUHA PYKÄLÄINEN

Juha on tehnyt pitkän uran tanssijana ja tanssinopettajana. Hänet on voinut nähdä Oulun Kaupunginteatterin lavalla mm. musikaaleissa Viulunsoittaja Katolla, Housut Pois ja useissa näytelmissä kuten Kätilö ja Ihmisvihaaja.

Suomen Kansallisoopperassa Juha esiintyi teoksessa Lepakko ja Tango! Juha on ollut kiinnitettynä myös Porin Teatteriin ja esiintynyt musikaalissa Tango D’amore, jossa lavalle nousi myös legendaarinen Eino Grön.

Juha on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Lisäksi hän on suorittanut 4 kansainvälisen tanssinopettajaliiton (IDTA) tutkintoa ja Suomen Tanssinopettajainliiton tutkinnot.

Opettajana Juha on kannustava ja iloinen. Tärkeintä hänelle on liikkeestä nauttiminen ja tanssin ilo!

MASI SAUREN

Masi aloitti tanssimisen Stepupissa 10-vuotiaana show,- ja breakdancella. Hän tanssi tuolloin Stepup Kidsien riveissä ja esiintyi mm. Silja Euroopalla. Masi on saavuttanut lukuisia SM-mitaleita juniorisarjoissa ja mm. breakdancen Suomen mestaruuden.

v. 2001 Masi löysi rock´n swingtanssit ja niistä lähinnä boogie woogien. Hän on lajin kolminkertainen suomen mestari ja PM-hopetamitalisti. Masilla on myös useita finaalisijoituksia lajin world-cupin osakilpailuista. Masi kilpailee edelleen ja opettaa niin Suomessa, kuin ulkomaillakin.

KIIRA KILPIÖ

Kiira Kilpiö on Tanssivintin kasvatteja ja hänen tanssissaan näkyy lukuisien eri lajien vaikutteet. Hän on toiminut monta vuotta Reija Wäreen assistenttina ja luottotanssijana. Kiira on työskennellyt mm. Turun Kaupunginteatterin Kakola-, Seili- ja Rock of Ages musikaaleissa sekä UIT:n revyissä Helsingissä. Hän oli yksi Dancen finalisteista vuonna 2012 ja on ollut sen jälkeen mukana monissa eri tv-tuotannossa, kuten UMK:ssa (Uuden musiikin kilpailu). Kiira on kuulunut Krista Siegfridsin taustatanssijoihin vuoden 2013 Euroviisuista lähtien.

LUDMILA PUSSINEN

Ludmila on aloittanut 5-vuotiaana rytmisellä kilpavoimistelulla. Baletti-opintonsa hän aloitti 11-vuotiaana Vaganova Akatemiassa Pietarissa. Tanssijaksi Ludmila valmistui Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta vuonna 2002.

2002-2010 Ludmila työskenteli Estonian kansallisoopperassa tanssijana. Hän on tanssinut corps de ballet -rooleissa ja solistirooleissa lukuisissa baleteissa, nykytanssiteoksissa, opereteissa ja oopperoissa ja ollut kiertueella useissa euroopan maissa.

Solistirooleja mm. Don Quijote: Mercedes, Romeo ja Julia: 3 naista, Pähkinänsärkijä: neljä ruusua, Joutsenlampi: 2 isoa joutsenta.

MARI STANKUS

Mari on tanssinut niin kauan kuin muistaa. Hän valmistui Estonia Dance Agency -opistosta v. 2012 ja sai tanssijan tutkinnon Tallinn Ballet Schoolista v. 2013. Jo ennen tanssiopintoja Mari oli tanssinut ammatikseen useissa show- baletti- ja modernin tanssin ryhmissä. Valmistuttuaan Tallinn Ballet Schoolista Mari hyväksyttiin Estonia National Balletin tanssijaksi, jossa hän on kiinnityksellä edelleen.

Mari taitaa monia eri tanssityylejä ja hallitsee myös akrobatian. Hän on opettanut lapsia ja aikuisia jo usean vuoden ajan, joista viimeiset kaksi vuotta Etelä-Savon Tanssiopiston baletin opettajana. Mari kannustaa kaikkia tavoittelemaan suuria. Kovalla työnteolla voi saavuttaa mitä vaan!

HOZAN OMAR

Hozan Omar on Helsingistä kotoisin oleva tanssija ja tanssinopettaja. Hozan on opiskellut tanssia Yhdysvalloissa, Aasiassa, Japanissa, Ruotsissa ja monissa muissa Euroopan maissa saaden oppia myös itse Poppingin legendoilta Hitmaster Fishiltä ja Damon Frostilta. Katutanssin koulutuksen Hozan on saanut Åsa folkhögskolanissa, Ruotsissa.

Kisamenestystä Hozanille on kertynyt vuosien varrella rutkasti niin kotimaisista, kuin kansainvälisistä kisoista! Vuosina 2013 ja 2016 hän mm. voitti Poppingin Suomen mestaruuden. Vuonna 2012 Hozan voitti MM karsinnat Funkin Stylez – sarjassa ja pääsi edustamaan Suomea Berliinin loppukisoihin.

Esiintyminen on myös tärkeä osa Hozanin tanssijan uraa. Hänet on nähty mm. Talent Suomi – ja Dance Suomi- ohjelmissa. Lisäksi Hozan on esiintynyt mm. musiikkivideoilla, Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmassa sekä Putous- viihdeohjelmassa.

Opettajana Hozanin tavoitteena on, että tanssitunnin jälkeen oppilaat hyötyvät oppimastaan myös muissa tanssilajeissa. Tunneilla käydän läpi eri konsepteja liikkumisesta ja liikkeiden yhdistämisestä, jotta oppilaat löytäisivät vapauden myös itsenäisen liikkeen löytämiseen.

Jutta Rusi

Jutta on harrastanut koko nuoruutensa showtanssia Mäntsälässä niin harraste- kuin kilpajoukkueissakin. Vajaa 10 vuotta sitten Jutta siirtyi valmennuksen pariin ja tälläkin hetkellä hän valmentaa ja koreografioi Mäntsälässä yhtä harrasteryhmää, sekä kahta showtanssissa kilpailevaa joukkuetta. Jutan joukkueet ovat saavuttaneet lukuisia mitalisijoja juniori- ja aikuisten sarjoissa, muun muassa esimerkiksi Suomen Voimisteluliiton Etelä-Suomen aluemestaruus vuosina 2017, 2018 ja 2019 sekä Länsi-Suomen aluemestaruus vuosina 2016, 2017, 2018 ja 2019.

Jutta on iloinen ja positiivinen persoona ja hänen tunneilla ei huumoria tai energiaa puutu!

HAIDI SADONKORPI

Haidi Sadonkorpi on vahvan tanssitaustan omaava sirkusartisti, jonka erikoislaji on ilma-akrobatia sekä tanssillinen pariakrobatia. Haidi on työskennellyt freelancer-sirkusartistina vuodesta 2007 asti Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi Haidi on ollut mukana sirkusryhmien Circus Lumica, Sirkus Unioni, Varietee Kasataide ja Blind Gut Companyn toiminnassa ja produktioissa.

Opettajana Haidi on vaativa mutta myös kannustava. Haidi haluaa oppilaittensa kehittyvän ja painottaa opetuksessa perusteellista kehonhallintaa, puhtaita linjoja ja sulavaa liikkeiden yhdistämistä. Haidin erityisosaamisalueet ovat akrobatia ja liikeilmaisu.

Motto:“Kuka tahansa voi oppia mitä tahansa, kun vain tarpeeksi haluaa”