Ilmoittaudu

TERVETULOA TANSSIMAAN!

Tunneille ilmoittaudutaan maksamalla lukukausimaksu verkkokaupastamme. Maksu on mahdollista jakaa useampaan maksuerään.

Tutustu tunteihin

Tarjoamme kaikille tunneille sitoumuksettoman tutustumiskerran, joten tervetuloa testailemaan ja ihastumaan! 

Uusi oppilas saa siis kokeilla haluamaansa lajia sitoumuksetta, jos tunnilla on tilaa. Myös ensimmäinen tunti veloitetaan, mikäli oppilas jatkaa harrastustaan. Huomioittehan, että tanssikurssien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, emmekä voi taata tanssipaikkaa kaikille kokeilijoille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova, kun oppilas / oppilaan huoltaja on ilmoittautunut verkkokauppamme kautta tanssitunneille ja maksanut kurssinsa. Samalla oppilas / oppilaan huoltaja sitoutuu ko. lukukautta koskeviin lukukausimaksuihin kokonaisuudessaan. Mikäli oppilas aloittaa harrastuksen viiden (5) viikon jälkeen kauden alusta, laskutetaan vain jäljellä olevista tunneista. Muutoin sovelletaan tuntikorvausperiaatetta.

Syyskaudelle ilmoittautuneet oppilaat jatkavat automaattisesti kevätkaudelle, mikäli kevätkauden tanssipaikkaa ei peruta määräaikaan mennessä. Kevätkaudesta lähetämme laskun sähköpostitse.

*Erikoiskoulutus -ja kilparyhmien säännöt ilmoittautumisesta löydät sivulta ”Ryhmät”

Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautuminen tunneille on sitova, mutta mikäli tanssioppilas ei ensimmäisen viikon jälkeen haluakaan jatkaa tunneilla käymistä, ilmoittautuminen voidaan perua sähköpostitse tanssivaporvoo@gmail.com. Tällöin kausimaksu palautetaan kokonaisuudessaan maksajalle.

Poikkeus: 3-5 -vuotiaat saavat kokeilla lajia kolmen (3) viikon ajan sitoumuksetta. Mikäli kausi lopetetaan kolmen kokeiluviikon jälkeen, veloitamme vain alkukauden tunnit.

*Erikoiskoulutus- ja kilparyhmien säännöt ilmoittautumisen peruutukseen löydät sivulta ”Ryhmät”

Keskeyttäminen

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukukauden ajan. Jos tanssitunnit lopetetaan kesken lukukauden, kuluvan lukukauden maksut peritään kokonaisuudessaan. Jos keskeyttäminen tapahtuu esim. sairauden tai paikkakunnalta muuton vuoksi, voidaan kirjallisen anomuksen perusteella myöntää alennusta lukukausimaksusta.

*Erikoiskoulutus- ja kilparyhmien keskeyttämisehdot löydät sivulta ”Ryhmät”

Säännöt

Lisää tanssikoulun käytännöistä voit lukea sivulta SÄÄNNÖT >>

Ilmoittaudu mukaan!

Verkkokauppaan