fbpx

Ilmoittaudu

ILMOITTAUDU TURVALLISESTI

Tanssivan Porvoon kevätkausi 2021 aloitetaan hybridi-muotoisena, joka mahdollistaa osallistumisen tunneille myös kotoolta käsin.

Mikäli tunnit estyisivät koronan takia kokonaan, kausi keskeytetään ja opetusta jatketaan ajankohtana, kun lähi- tai hybridiopetus on taas luvallista. Näin takaamme maksetuille kausimaksuille luvatun opetuksen.

Tunneille ilmoittaudutaan maksamalla koko lukukausimaksu verkkokauppaamme. Maksu on mahdollista jakaa useampaan maksuerään.

Tutustu tunteihin

Tarjoamme kaikille tunneille sitoumuksettoman tutustumiskerran, joten tervetuloa testailemaan ja ihastumaan! 

Uusi oppilas saa siis kokeilla haluamaansa lajia sitoumuksetta, jos tunnilla on tilaa. Myös ensimmäinen tunti veloitetaan, mikäli oppilas jatkaa harrastustaan. Huomioittehan, että tanssikurssien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, emmekä voi taata tanssipaikkaa kaikille kokeilijoille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova, kun oppilas / oppilaan huoltaja on ilmoittautunut verkkokauppamme kautta tanssitunneille ja maksanut kurssinsa. Samalla oppilas / oppilaan huoltaja sitoutuu ko. lukukautta koskeviin lukukausimaksuihin kokonaisuudessaan. Mikäli oppilas aloittaa harrastuksen viiden (5) viikon jälkeen kauden alusta, laskutetaan vain jäljellä olevista tunneista. Muutoin sovelletaan tuntikorvausperiaatetta.

Syyskaudelle ilmoittautuneet oppilaat jatkavat automaattisesti kevätkaudelle, mikäli kevätkauden tanssipaikkaa ei peruta ennen kevätkauden alkua.

Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautuminen tunneille on sitova, mutta mikäli tanssioppilas ei ensimmäisen viikon jälkeen haluakaan jatkaa tunneilla käymistä, ilmoittautuminen voidaan perua sähköpostitse tanssivaporvoo@gmail.com. Tällöin kausimaksu palautetaan kokonaisuudessaan maksajalle.

Poikkeus: 3-5 -vuotiaat saavat kokeilla lajia kolmen (3) viikon ajan sitoumuksetta. Mikäli kausi lopetetaan kolmen kokeiluviikon jälkeen, veloitamme vain alkukauden tunnit.

Keskeyttäminen

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukukauden ajan. Jos tanssitunnit lopetetaan kesken lukukauden, kuluvan lukukauden maksut peritään kokonaisuudessaan. Jos keskeyttäminen tapahtuu esim. sairauden tai paikkakunnalta muuton vuoksi, voidaan kirjallisen anomuksen perusteella myöntää alennusta lukukausimaksusta.

Hybridi

Hybridi tarkoittaa sitä, että voit osallistua tunnille joko livenä tai kotoolta käsin zoomin kautta.

Zoom- tunnit järjestetään normaalin lukujärjestyksen mukaisesti.

Lue nämä, mikäli osallistut tunnille etänä:

  • Saavuttehan zoomiin n. 5 minuuttia ennen tunnin alkua.
  • Opettaja päästää mukaan ilmoittautuneet oppilaat sisään.
  • Tunnin alettua opettaja ei välttämättä huomaa myöhässä tulijoita, olethan siis ajoissa.
  • Tarkista hyvissä ajoin, että nettiyhteytesi on toimiva.

LINKKI, SALI 1 >>

Meeting ID: 773 781 9168
Passcode: 996955

LINKKI, SALI 2 >>

Meeting ID: 596 670 6785
Passcode: 032266

LINKKI, SALI 3 >>

Meeting ID: 266 785 9176
Passcode: 619126

ZOOMIN KÄYTTÖ

Zoomin käyttö onnistuu nettiyhteydellä varustetulla laitteella (tietokone, älypuhelin tai tabletti). Osallistuminen on mahdollista sekä selaimen, että asennetun ohjelman kautta (Zoom Client for Meeting -ohjelma tai mobiilisovellus Zoom Cloud Meetings – Android, IOS). Lisäksi tarvitaan kuulokemikrofoni ja videokuvan jakamiseen web-kamera.

Zoomin käyttö on helppoa, mutta suosittelemme toki tutustumaan ohjelmaan etukäteen.

 

Korona

Kevätkausi alkaa 11.1.2021 hybridi-muotoisena

Hybridi tarkoittaa sitä, että voit osallistua tunnille joko livenä tai kotoolta käsin zoomin kautta.

Mikäli tunnit estyvät koronan takia kokonaan, kausi keskeytetään ja opetusta jatketaan ajankohtana, kun lähiopetus on taas luvallista. Näin takaamme maksetuille kausimaksuille luvatun opetuksen.

Säännöt

Lisää tanssikoulun käytännöistä voit lukea sivulta SÄÄNNÖT >>

KEVÄTKAUSI 2021

Siirry täältä kevään tanssikursseihin