Ilmoittaudu

TERVETULOA TANSSIMAAN!

Tunneille ilmoittaudutaan maksamalla lukukausimaksu verkkokaupastamme. Maksu on mahdollista jakaa useampaan maksuerään.

TÄSTÄ LINKISTÄ VERKKOKAUPPAAN >>

Tutustu tunteihin

Tuntejamme saa testata yhden (1) kerran ennen sitoutumista lukuvuosimaksuihin, mikäli tunnilla on vielä tilaa. Tutustumiskerralle ilmoittaudutaan aina verkkokauppamme kautta. Myös ensimmäinen tunti veloitetaan, mikäli oppilas jatkaa harrastusta. Tanssikurssien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, emmekä voi taata tanssipaikkaa tuntien kokeilijoille.

Ilmoittautuminen

Oppilas ilmoittautuu Tanssivan Porvoon tunneille joko verkkokaupan kautta, täyttämällä paperisen ilmoittautumislomakkeen tai maksamalla tanssikurssin tanssikoulun vastaanotossa. Alle 18-vuotiaan oppilaan kohdalla ilmoittautumisen allekirjoittaa huoltaja.

Lukuvuosi-ilmoittautuminen on sitova ja se kattaa sekä syys- että kevätkauden. Ilmoittautuminen maksetaan kahdessa erässä, erä 1 ilmoittautumisen yhteydessä ja erä 2 laskutetaan. Laskuttajana käytämme laskutustoimistoa.

Mikäli oppilas aloittaa harrastuksen kuuden (6) viikon jälkeen kauden alusta, laskutetaan vain jäljellä olevista tunneista. Muutoin sovelletaan tuntikorvausperiaatetta.

Aikuisten kurssit on maksettavissa myös Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virikeseteleillä tai ePassilla. Liikuntaedulla maksettaessa ilmoittautuminen tapahtuu tanssikoulun vastaanotossa tai sähköpostitse. Liikuntaedut on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.

Tanssikoululla on oikeus periä 25 euron suuruinen tarkastusmaksu oppilaalta, joka osallistuu tunneille sääntöjen vastaisesti.

*Erikoiskoulutus -ja kilparyhmien säännöt ilmoittautumisesta löydät sivulta ”Ryhmät”

Keskeyttäminen

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden ajan (elo-toukokuu). Jos tanssitunnit lopetetaan kesken lukuvuoden, kuluvan lukukauden (syyskausi / kevätkausi) maksut peritään kokonaisuudessaan. Mikäli kevätkauden peruutusta ei tehdä kirjallisesti lokakuun loppuun mennessä, sitoutuu asiakas maksamaan hänelle varatun oppilaspaikan myös kevätlukukauden tunneista.

Ilmoittautumisen peruutus tehdään aina kirjallisena sähköpostitse info(at)tanssivaporvoo.com. Opettajat eivät ota vastaan peruutusilmoituksia.

Jos keskeyttäminen tapahtuu esim. pitkäaikaisen sairauden (yli 6 vk, lääkärintodistusta vastaan) tai paikkakunnalta muuton vuoksi, voidaan kirjallisen anomuksen perusteella myöntää alennusta lukukausimaksusta.

Tiiviskursseista, ”kokeile rauhassa” -korteista sekä 10 x korteista ei palauteta maksua asiakkaalle.

Liikuntaseteleillä, -korteilla ja mobiilimaksuilla maksettaessa oppilas ei ole oikeutettu rahapalautuksiin esim. sairaustapauksissa. Nämä maksut jäävät oppilaan tietoihin ja ne voi käyttää myöhemmin maksuna tunneista/ kursseista.

*Erikoiskoulutus- ja kilparyhmien säännöt ilmoittautumisen peruutukseen löydät sivulta ”Ryhmät”

Säännöt

Lisää tanssikoulun käytännöistä voit lukea sivulta SÄÄNNÖT >>