fbpx

Säännöt

SÄÄNNÖT

Sitoumukseton kokeilukerta

Tarjoamme kaikille tunneille sitoumuksettoman tutustumiskerran. Uusi oppilas saa kokeilla haluamaansa lajia ennen ilmoittautumista, mikäli tunnilla on vielä tilaa. Myös ensimmäinen tunti veloitetaan, mikäli oppilas jatkaa harrastustaan. Tanssikurssien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, emmekä takaa tanssipaikkaa tuntien kokeilijoille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova, kun oppilas / oppilaan huoltaja on ilmoittautunut verkkokauppamme kautta tanssitunneille ja maksanut kurssinsa. Samalla oppilas / oppilaan huoltaja sitoutuu ko. lukukautta koskeviin lukukausimaksuihin kokonaisuudessaan. Mikäli oppilas aloittaa harrastuksen viiden (5) viikon jälkeen kauden alusta, laskutetaan vain jäljellä olevista tunneista. Muutoin sovelletaan tuntikorvausperiaatetta.

Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautuminen tunneille on sitova, mutta mikäli tanssioppilas ei ensimmäisen viikon jälkeen haluakaan jatkaa tunneilla käymistä, ilmoittautuminen voidaan perua sähköpostitse tanssivaporvoo@gmail.com. Tällöin kausimaksu palautetaan kokonaisuudessaan maksajalle.

Poikkeus: 3-5 -vuotiaat saavat kokeilla lajia kolmen viikon ajan sitoumuksetta. Mikäli kausi lopetetaan kolmen kokeiluviikon jälkeen, veloitamme vain alkukauden tunnit.

Syyskaudelle ilmoittautuneet oppilaat jatkavat automaattisesti kevätkaudelle, mikäli kevätkauden tanssipaikkaa ei peruta ennen kevätkauden alkua. Mikäli maksua ei suoriteta verkkokaupasta, lähetämme laskun postitse.

Tiiviskursseista, ”kokeile rauhassa” -paketeista sekä 10 x korteista ei palauteta maksua asiakkaalle.

Keskeyttäminen

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukukauden ajan. Jos tanssitunnit lopetetaan kesken lukukauden, kuluvan lukukauden maksut peritään kokonaisuudessaan. Jos keskeyttäminen tapahtuu esim. sairauden (yli 6 vk) tai paikkakunnalta muuton vuoksi, voidaan kirjallisen anomuksen perusteella myöntää alennusta lukukausimaksusta.

Maksut

Maksukäytäntönä on lukukausimaksu. Maksut hoidetaan verkkokaupan kautta. Voit maksaa kauden myös käteisellä tai pankkikortilla koulun vastaanottoon, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virikeseteleillä tai ePassilla kauden alettua. Tyky-seteleiden käytöstä tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Setelit on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, eli lasten kursseja niillä ei voi maksaa.

Mikäli maksua ei hoideta verkkokaupan kautta, lähetämme laskun. Laskutuslisä on 7 e.

Alennukset

Tanssiva Porvoo kannustaa koko perheen liikkumaan tarjoamalla – 7 % alennuksen koko kauppasummasta, kun kursseja valitaan kerralla useampi, kuin yksi (alennus annetaan samassa ruokakunnassa oleville tai henkilöille, jotka tanssivat useamman kerran viikossa). Saat alennuksen verkkokaupassa, kun syötät kassalla ”Lunasta etuseteli” –kohtaan koodin TP7%.

Alennusta ei myönnetä tiiviskursseista, erikoiskoulutus- tai kisaryhmien tunneista (myös soolo), näytöslipuista, leireistä, 10 x korteista, lahjakorteista, Anytime-kortista eikä oheistuotteista.

Tuntien toteutuminen

Tunnit toteutuvat, kun paikalle ilmoittautuu kauden kolmanteen (3) tanssiviikkoon mennessä 7 tai yli tanssijaa. Mikäli tunnit eivät toteudu, pyrimme järjestämään oppilaille tanssipaikan koulumme muilta tunneilta. Mikäli tämä ei ole osallistujalle mahdollista, palautamme maksetun kausimaksun niistä tunneista, joita ei voitu järjestää.

Poissaolot ja tuntikorvaukset

Mikäli oppilas joutuu olemaan poissa tunneilta, voi hän korvata ne millä tahansa muulla tanssikoulun tunneista, joilla on tilaa. Korvaustunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen (tarkistathan kuitenkin somekanavistamme, ettei tuntia ole peruttu). Mikäli pieni lapsi on poissa tunneilta, voi myös huoltaja tai sisarus korvata poissaolot osallistumalla tarjottaville ikäryhmän tunneille. Poissaolot on korvattava kuluvan lukukauden aikana. Jos siis poissaolo tapahtuu syyskaudella, ei tunteja enää korvata kevätkaudella. Tanssiva Porvoo ei ole velvollinen korvaamaan rahallisesti oppilaan omista syistä johtuvia poissaoloja. Pakettitunteihin, leireihin ja tiiviskursseihin ei sisälly korvausoikeutta.

Äkilliset tuntiperuutukset ja sijaisuudet

Mikäli tanssitunti joudutaan äkillisesti perumaan esim. opettajan sairastumisen vuoksi, lähetämme tiedon tuntiperuutuksesta joko sähköpostitse tai tekstiviestitse. Lisäksi ilmoitamme peruutuksen somekanavissamme.

Tuntiperuutuksen sattuessa koulu ei vastaa turhasta tunnille tulosta, mikäli paikkansa pitävää yhteystietoja ei ole jätetty tanssikoululle, tai mikäli ilmoittautuminen on tekemättä tai tehty puutteellisesti. Peruttu tanssitunti joko korvataan kauden aikana tai sen voi korvata koulumme muilla tunneilla. Mikäli tunnille saadaan sijainen, ei muutoksesta infota oppilaita.

HYVINVOINTI

Meille on erittäin tärkeätä, että oppilaat ja koulun muu henkilökunta voi hyvin niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Kaikenlainen kiusaaminen ja toistuva häiriökäyttäytyminen on ehdottoman kiellettyä ja jos sellaista havaitaan, asiaan puututaan välittömästi.

Vastuu

Opettajan vastuu oppilaasta rajoittuu tuntiaikaan.
Pieniä lapsia ei saa jättää ilman huoltajan valvontaa tanssikoulun tai muun rakennuksen tiloihin.
Tanssikoulu ei vastaa toimitiloihin unohtuneista tai sieltä kadonneista varusteista. Tanssikoululla on oikeus tunti- ja opettajamuutoksiin.

Vakuutukset

Pidämme huolen siitä, että tunneillamme on turvallista tanssia. Oppilas saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Tanssiva Porvoo ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista tunneilla, esityksissä tai kilpailuissa.

Yleistä

Tanssivalla Porvoolla on oikeus käyttää oppilasnäytöksissä kuvaamaansa materiaalia koulun esitteessä, opetuksessa, www- sekä some-sivuilla. Kaikki julkaisemamme materiaali on tarkoin valittua emmekä julkaise sopimatonta materiaalia missään muodossa.

Tanssivalla Porvoolla on oikeus käyttää tanssitunneilla kuvaamaansa materiaalia koulun esitteessä, opetuksessa, www- sekä some-sivuilla, mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on valittu kohta ”kyllä” (”Annan kuvaus- ja kuvanjulkaisuluvan KYLLÄ/EI”). Kaikki julkaisemamme materiaali on tarkoin valittua emmekä julkaise sopimatonta materiaalia missään muodossa.

Tanssikoulun ovet avataan noin 15 min ennen ensimmäisen tunnin alkua. Oppilaiden tulee poistua tiloista 15 min kuluessa viimeisen tunnin loppumisesta.

Tiloissa on tallentava kameravalvonta. Ilmoitamme kaikki rikokset poliisille.

Oppilas on velvollinen korvaamaan koululle aiheuttamansa vahingon koskien mm. kiinteistöä ja irtaimistoa. Oppilaan on noudatettava yleistä järjestystä. Mikäli oppilas toistuvasti rikkoo koulun sääntöjä tai koulun ja sen opettajien antamia määräyksiä, voidaan oppilaalle antaa varoitus tai hänet voidaan erottaa.

EK- ja kilparyhmät

EK- ja kilparyhmiä koskevat erityisehdot ja toimintaperiaatteet on koottu sivulle ”Ryhmät”. Ryhmiin valitut oppilaat ja heidän huoltajat sitoutuvat lukemaan ja hyväksymään heitä koskevat erityisehdot. LINKKI >>

Rekisteriseloste- ja tietosuoja >>

Oikeudet muutoksiin pidätetään.