Usein kysytyt kysymykset

  • Voiko liikunta- ja kulttuurieduilla maksaa lastentanssikursseja?
Liikunta- ja kulttuurieduilla maksaminen onnistuu vain aikuisten kursseille, sillä edut ovat henkilökohtaisia.
  • Kannattaako ostaa koko kauden tanssitunnit jos kuitenkin sairastelemme tai tulee muita poissaoloja?
Kausimaksun maksaneen tanssijan sairastumisen tai muun poissaolon vuoksi väliin jääneen tanssitunnin voi korvata millä tahansa oman ikä- ja taitotason mukaisella toisella avoimella tanssitunnilla kuluvan lukukauden aikana. 10x kortilla sairastumisia tai muita poissaoloja ei korvata, koska tanssija leimaa korttinsa vain toteutuneen tanssitunnin yhteydessä, eikä näinollen ole oikeutettu korvaaviin tanssitunteihin.
  • Mitä jos pieni tanssija ei haluakkaan jatkaa tanssiharrastusta?
Ilmoittautuminen tanssitunnille on sitova. Mikäli tanssija ei kuitenkaan ensimmäisen viikon jälkeen halua jatkaa tunnilla, voi ilmoitttautumisen perua sähköpostitse, jolloin kausimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. 3-5 -vuotiaat saavat kokeilla tanssituntia kolmen viikon ajan sitoumuksetta. Mikäli kausi lopetetaan kolmen kokeilukerran jälkeen, veloitamme vain alkukauden tunnit.
  • Miten tunteja voi tulla kokeilemaan?
Tarjoamme kaikille tunneillemme sitoumuksettoman kokeilukerran, mikäli tunnilla on tilaa. Myös ensimmäinen tunti veloitetaan, jos oppilas jatkaa harrastusta.
Kokeilutunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, eli riittää, kun saavutte paikalle. Mikäli tunti joudutaan perumaan äkillisesti, infoamme siitä somekanavissamme (Facebook ja Instagram).
  • Ilmoittauduin vain syyskaudelle, mutta minulle on tullut lasku myös kevätkauden tanssitunneista?
Syyskaudelle ilmoittautuneet oppilaat jatkavat automaattisesti kevätkaudelle, mikäli kevätkauden tanssipaikkaa ei peruta ennen kevätkauden alkua. Näin voimme taata, ettei kukaan jatkava oppilas jää vaille tanssipaikkaa kesken kauden.
  • Voinko ilmoittautua ja maksaa toimistollanne?
Kyllä voit! Ilmoittautuminen onnistuu verkossa ennen kauden alkua ja noin 5 viikkoa sen jälkeen. Tämän jälkeen ilmoittautuminen hoidetaan joko sähköpostitse tai tanssitarvikeliike My Dance Storyn yhteydessä liikkeen aukioloaikojen puitteissa.
  • Kenelle ilmoitan sairastumisesta?
Kertaluontoisia poissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Pitkittyneet poissaolot (yli 3 viikkoa) on hyvä ilmoittaa sähköpostitse. TP-ryhmäläiset ilmoittavat poissaoloistaan omissa kanavissaan.

KOULUTUSRYHMÄT:

  • Maksammeko tanssiharrastuksesta loma-ajoillakin, vaikka tunteja ei järjestetä? (TP ryhmät)
Kuukausilaskutuksessa on huomioitu koko lukuvuoden maksut, jotka on jaettu maksettavaksi kymmenessä erässä (elokuu-toukokuu). Loma-ajat ja pyhäpäivät ovat siis huomioitu lopullisessa kertymässä, joka on jaettu tasan kymmenelle kuukaudelle. Kesä- ja heinäkuussa laskutuja ei lähetetä.
  • Milloin TP -ryhmäläisten tanssitunnit tulee ilmoittaa ja miten?
TP -ryhmäläisten tulevan kauden tunnit tulee ilmoittaa elokuun 2023 loppuun mennessä sähköpostitse (info (at) tanssivaporvoo.com).
  • Voinko TP-oppilaat valita TP Elite tunnin vapaavalintaiseksi tekniseksi tunniksi?
TP Elite on lisämaksullinen tunti, eikä kuulu TP-ryhmäläisten ns. peruslukkarivalikoimaan. Tunti on kuitenkin suositeltavaa lisätä lukkariin yhtenä lisätuntina!