TP Elite

TP ELITE

TP Elite

Huipputason tekniikkatunti

TP ELITE on uusi, huipputasoon tähtääville tanssijoille suunnattu tekninen ja fysiikkaa vahvistava koulutusohjelma. Tunti soveltuu kaikille, ketkä haluavat tanssilta enemmän ja ovat valmiita sitoutumaan tavoitteelliseen ja tekniseen harjoitteluun. 

Tunneilla eri ikäryhmät harjoittelevat yhdessä. Harjoitteet on suunniteltu niin, että ne soveltuvat ja ovat skaalattavissa kaikenikäisille- ja tasoisille tanssijoille. TP ELITE -tunneilla keskitytään lihasten vahvistamiseen, hyppyjen korkeuden nostamiseen, räjähtävyyteen, tehokkaisiin venytyksiin ja yksityiskohtaisiin tekniikkatreeneihin, joissa hiotaan eri tanssiliikkeitä. Tunneilla ei tehdä tanssikoreografioita.

Koulutusohjelman tavoitteena on luoda terveitä, vahvoja ja taitavia Elite-tason tanssijoita, jotka pystyvät kilpailemaan ja menestymään kansainvälisellä tasolla. Huomionarvoista on, että koska Elite- tunneilla ei tehdä koreografioita, tulee tanssijan treenata myös muilla teknisillä tunneilla, joissa Elite -tunnin osaamista pääsee hyödyntämään.

Tuntien sisältö on toteutettu yhteistyössä Suomen voimisteluvalmentajien, tanssinopettajien ja fysioterapeuttien kanssa. Näin voimme taata korkealaatuisen ja turvallisen harjoittelun.

TP Elite -tunneilla sinua opastavat kaksi asiantuntevaa valmentajaa: tanssinopettaja Mia Koponen ja fysioterapeutti Noora Takkinen. Mia on kokenut tanssinopettaja, joka tuntee tanssin teknisen puolen ja Noora puolestaan tuo mukanaan fysioterapian osaamisen varmistaen, että harjoittelu on tasapainoista ja keholle turvallista ilman turhia riskejä.

Osallistuminen vaatii sitoutumista treeneihin sekä salilla, että kotona. Lisäksi edellytämme tanssijalta teknistä viikkotuntia oikeiden linjausten ja tanssin perusteiden ymmärtämiseksi (mielellään baletti tai lyrical jazz).

TP Elite -tunnin harjoitteet ovat hauskoja, motivoivia ja tuloksia näkee nopeasti. Osa treeneistä on fyysisiä ja raskaita (esim. hypyt), osa fyysisesti kevyempia (esim. piruetit). Tunneilla tehdään paljon pariharjoitteita ja videoidaan omaa tekemistä analysoiden sitä.