fbpx

Lajit – Lapset

LAPSET 1-8 v.

TAAPEROTANSSI 1-2 v.

Taaperotanssissa lapsi ja vanhempi pääsevät liikkumaan ja leikkimään yhdessä. Tunnilla käydään läpi helppoja rytmisiä harjoitteita ja uppoudutaan menevän musiikin vietäviksi. Tutustumme eri teemoihin esim. eläinmaailmasta, saduista, arjen ihmeistä ja muista seikkailuista! Osa harjoitteista tehdään niin, että lapsi on vanhemman sylissä, osa niin, että lapsi tekee liikkeet itse. Tärkeätä on, että taapero omaa kävelytaidon ja että vanhempi on innolla mukana. Varatkaa myös joustavat ja rennot vaatteet molemmille!

Vaatetus: Rennot sisäliikuntaan sopivat vaatteet: legginssit / shortsit / t-paita / balleriinamekko tms. Jalkaan jumppatossut tai liukuestesukat. Juomapullo.

ILMOITTAUDU >>

SHOWKIDS 3-4 v. | SHOWKIDS 5-6 v. | SHOWKIDS 4-6 v.

Lasten showkids-tunnit ovat täynnä tanssin iloa ja riemukkaita hetkiä! Tunti aloitetaan alkulämmittelyllä, josta etenemme tanssitekniikkaan ja venytyksiin. Teemme myös hauskoja ja eri teemoilla kulkevia lattianpoikkiharjoitteita, joiden avulla lapsi oppii ymmärtämään omaa kehoaan ja ryhmätyöskentelyn tarpeellisuutta. Jokaisella tunnilla keskitymme myös hiukan pidempään koreografiseen sarjaan. Vanhemmat kutsutaan toisinaan tunnin lopussa seuraamaan lopputanssia, jonka tarkoituksena on kehittää lapsen esiintymiskykyä.

Tunnit ovat täynnä energistä meininkiä, menevää musiikkia ja seikkailuja Disney- hittien ja muiden lastenlaulujen tahtiin.

Vaatetus: Rennot sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kuten legginssit, shortsit, t-paita, balleriinamekko tms.. Jalkaan jumppatossut tai liukuestesukat. Juomapullo.

PS. Emme ota alle 3 -vuotiaita Showkids 3-4 v.  tai satubaletti 3-4 v. tunnille. Suositustunti alle 3-vuotiaille on Taaperotanssi.

ILMOITTAUDU >>

SHOWKIDS 7-8 v.

Showkids 7–8 v. -tunnit muistuttavat jo hiukan junioreiden tunteja, sillä ne sisältävät alkulämmittelyn, venyttelyn, tekniikkaharjoituksia ja koreografisen osuuden. Lapset oppivat muistamaan liikesarjoja useiden toistojen kautta ja kykenevät kauden edetessä monimutkaisempiin liikeyhdistelmiin. Musiikkina tunneilla käytetään tämän hetken hittejä, lastenmusiikkia ja tietenkin kuuntelemme oppilaiden toiveita. Tanssivan Porvoon tapaan tunnit ovat hyväntuulisia ja musiikit sen mukaisia!

Vaatetus: Rennot sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kuten legginssit, shortsit, t-paita, balleriinamekko tms.. Jalkaan jumppatossut tai liukuestesukat. Juomapullo.

ILMOITTAUDU >>

SATUBALETTI 3 – 4 v.

Satubaletti 3-4 v. on pienten prinsessojen ja prinssien toivetunti, jossa tutustutaan tanssin maailmaan kauniin musiikin, tanssillisten leikkien ja harjoitteiden avulla. Tunnilla opetellaan klassisen baletin alkeita, harjoitellaan seisomaan hyvässä ryhdissä, opetellaan käsien asentoja, nilkkojen ojennuksia, erilaisia tapoja liikkua ja rytmittelyjä.

Tunti aloitetaan alkulämmittelyllä, josta etenemme balettitekniikkaan ja venytyksiin. Teemme myös hauskoja ja eri teemoilla kulkevia lattianpoikkiharjoitteita, joiden avulla lapsi oppii ymmärtämään omaa kehoaan ja ryhmätyöskentelyn tarpeellisuutta. Jokaisella tunnilla keskitymme myös hiukan pidempään koreografiseen sarjaan.

Tunti kehittää lasten koordinaatiota, keskittymiskykyä ja antaa valmiudet ryhmätyöskentelylle. Vanhemmat kutsutaan toisinaan tunnin lopussa seuraamaan lopputanssia, jonka tarkoituksena on kehittää lapsen esiintymiskykyä.

Vaatetus: Rennot sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kuten legginssit, shortsit, t-paita, balleriinamekko tms.. Jalkaan jumppatossut tai liukuestesukat. Juomapullo.

ILMOITTAUDU >>

ESIBALETTI 5-7 v.

Esibaletti sisältää klassisen baletin perusteita ja tanssitekniikkaa. Tunneilla tutustutaan pikkuhiljaa klassisen baletin suloiseen maailmaan. Tunnit muistuttavat rakenteeltaan jo paljon balettitunteja, mutta opetus sisältää myös luovia ja leikillisiä osioita. Jalkojen ja käsien perusasentojen sekä eräiden baletin perusliikkeiden harjoittelu aloitetaan tässä vaiheessa.

Ketteryyttä ja koordinaatiota kehittävät liikkeet kuuluvat myös tärkeänä osana tuntia.

Vaatetus: ryhmäpuku, trikoot ja pehmeät balettitossut, värit ja mallit opettajan ohjeiden mukaan.

ILMOITTAUDU >>

ALKEISBALETTI

TASOT

  • Alkeisbaletti 1, 7-9 v. Esibaletti 5-7 v. -ryhmästä siirtyvät tai baletin aloittavat tanssijat
  • Alkeisbaletti 2, 7-9 v. Alkeisbaletti 1 -ryhmästä siirtyvät tai balettia yli 2 vuotta tanssineet

Tunneilla opitaan baletin perustekniikkaa, vartalon oikeita linjauksia, aukikierron löytämistä, sanastoa, koordinaatiota sekä musikaalista ja tanssillista ilmaisua. Balettitunti koostuu tankotreenauksesta, keskilattia- sekä lattiatankoharjoitteista, hypyistä ja venyttelyistä.

Vaatetus: ryhmäpuku, trikoot ja pehmeät balettitossut, värit ja mallit opettajan ohjeiden mukaan.

ILMOITTAUDU >>

PIKKUMIEHET 4-7 v.

Pikkumiehet on pojille suunnattu vauhdikas tunti, jossa tanssitaan, temppuillaan, leikitään breikkaajaa ja tutustutaan Hip hop- tanssin energiseen maailmaan! Tunnilla tehdään rytmiharjoitteita, tasapainoilua, temppuja ja ryhmän tasolle soveltuvia tanssisarjoja.

Vaatetus: Rennot sisäliikuntaan sopivat vaatteet, jalkaan jumppatossut tai liukuestesukat. Juomapullo.

ILMOITTAUDU >>

HIP HOP KIDS 5-7 v.

Hip hop on suosittu katutanssilaji, jonka juuret ovat 70- luvun New Yorkissa. Tunneilla keskitytään Hip Hop- tanssin tekniikkaan, grooven löytämiseen ja hauskanpitoon!

Hip hop on energinen tanssityyli, joka soveltuu kaiken ikäisille! Lasten hip hop -tunnit tarjoavat perheen pienemmille tilaisuuden oman tanssitaidon kehittämiseen hauskojen harjoitteiden, kivojen kavereiden, temppujen ja tasapainoiluiden kautta.

Vauhdikas tunti koostuu lämmittely-, lihaskunto-, temppu-, tanssisarja-, ja venyttelyosuuksista.

Vaatetus: Rennot sisäliikuntaan sopivat vaatteet, jalkaan jumppatossut tai liukuestesukat. Juomapullo.

ILMOITTAUDU >>

POPPING

Popping on katutanssilaji, joka on syntynyt 1960-70 -luvun taitteessa Kaliforniassa. Lajille on ominaista kehon eri lihaksilla tehtävät jännitykset ja vapautukset, joita kutsutaan popeiksi ja hiteiksi. Popping on tunnettu näyttävistä, robottimaisista liikkeistä, pysähdyksistä ja illuusiomaisista liikkeistä. Popping kehittää lihasten hallintaa, koordinaatiota ja rytmiikaa ja onkin loistava tanssityyli tukemaan myös muita katutanssilajeja tai vaikkapa show- ja commercial- tanssityylejä!

Varusteet: rennot tanssivaatteet, tanssilenkkarit ja juomapullo.

ILMOITTAUDU >>

DANCE TRICKS

Dance Tricks on nimensä mukaisesti tanssitemppujen tunti. Tunnilla harjoitellaan akrobaattisia tanssiliikkeitä, käsilläseisontaa, notkeusakrobatiaa sekä pari- ja ryhmäakrobatiaa.

Aloitamme akrobatian perusteista, mutta tavoitteena on päästä harjoittelemaan myös niitä kaikista hienoimpia temppuja, joita tanssiohjelmissa ja -kisoissa näkee! Näitä on esimerkiksi perhosvoltti, siltakaadot, flikki, puolivoltti jne.. Tunti sisältää huolellisen lämmittelyn ja venyttelyn.

Vaatetus: Rentoa ja löysää. Paljaat jalat / sukat / tossut. Juomapullo.

ILMOITTAUDU >>

LYRICAL JAZZ & TRICKS

Lyrical jazz tanssityyli ottaa vaikutteita baletista, nykytanssista ja jazztanssista. Koska myös tanssitemput ovat kasvattaneet suosiotaan, on temput yhdistetty sulavaksi osaksi lasten Lyrical Jazz- tuntia.  Tunneilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia kuten piruetteja, jalanheittoja ja hyppyjä, lattianpoikkiharjoitteita, tanssisarjoja ja tietenkin toinen toistaan mageampia temppuja, pariakrobatiaa ja nostoja!

Tunneilla opetellaan kehon monipuolista ja sulavaa käyttöä eri tasoissa, esim. lattiatyöskentelyn kautta. 

Vaatetus: Rentoa ja löysää. Paljaat jalat / sukat / tossut. Juomapullo. 

ILMOITTAUDU >>

KIINNOSTUITKO?