Verkko-opetus

Tanssittaako? Siirry kanavallemme ja ota liikkeet haltuun!

Olemme julkaisseet suuren määrän mukaansatempaavia opetusvideoita YouTube -kanavallemme. Lyö tanssitossut jalkaan ja eikun tanssimaan!

Opetusvideomme

Commercial

Tänne olemme keränneet Commercial- tanssivideoitamme. Tervetuloa tutustumaan sekä lajiin, että opettajiimme Anniin ja Kiiraan.

Commercial on nimensä mukaisesti erityisesti kaupallisilla areenoilla käytetty menevä tanssilaji, jota voi nähdä artistien live-esiintymisissä, musiikkivideoissa tai YouTube -kanavilla. Commercialille tyypillistä on keskivartalon voimakas käyttö, tiukat liikeradat ja päänpyöräytykset.

Tutustu videoihin täältä!

Lapset

Täältä löydät iloisia ja hyväntuulisia lastentanssivideoita taaperoikäisten harjoitteista aina 8 -vuotiaiden tunteihin saakka. Opettajina Mia ja Hanna.

Lasten tunnit ovat täynnä tanssiniloa ja riemukkaita hetkiä! Tunti aloitetaan alkulämmittelyllä, josta etenemme tanssitekniikkaan ja venytyksiin. Teemme myös hauskoja ja eri teemoilla kulkevia lattianpoikkiharjoitteita, joiden avulla lapsi oppii ymmärtämään omaa kehoaan.

Videot ovat täynnä energistä meininkiä, menevää musiikkia ja seikkailuja Disney- hittien ja muiden lastenlaulujen tahtiin.

Tutustu videoihin täältä!

Aikuiset

Aikuisille YouTube -kanavaltamme löytyy monenlaisia tunteja! Lajeina mm. Showfit, Latino Show, Hip hop ja Rock´n Swing.

Opettajina Juha, Masi ja Mia

Aikuisten tanssitunnit ovat täynnä iloisia, hauskoja, hikisiä ja erityylisiä tanssisarjoja lihaskunto-osuuksia unohtamatta! Hikoillessa poltetaan kasapäin kaloreita ja tuntien monipuolinen sisältö takaa sen, ettei kelloon tule juurikaan vilkuiltua.

Tutustu videoihin täältä!

Baletti

Olemme kasanneet tänne muutamia baletti-videoita lähinnä koulumme lasten tunneilta. Opettajana Hanna ja Mia.

Lasten balettitunneilla opitaan baletin perustekniikkaa, vartalon oikeita linjauksia, aukikierron löytämistä, sanastoa, koordinaatiota sekä musikaalista ja tanssillista ilmaisua. Balettitunti koostuu tankotreenauksesta, keskilattia- sekä lattiatankoharjoitteista, hypyistä ja venyttelyistä.

Tutustu videoihin täältä!

Showtanssi

Täältä löydät mukavan kattauksen meneviä showtanssisarjoja, tekniikka, venytyksiä ja muuta hauskaa!

Showtanssitunnit ovat täynnä meneviä tanssisarjoja ja balettiin pohjautuvaa tanssitekniikkaa. Musiikkina käytämme tämän hetken hittejä ja menneiden aikojen klassikoita. Tunnit koostuvat pääasiassa popista, hip hopista, lyrical jazzista ja vaihtelevasti oppilaiden toiveiden mukaisista tyylilajeista.

Tunneilla lämmitetään kroppa alkulämmittelysarjan kautta. Tämän jälkeen teemme tekniikkaharjoituksia, venytyksiä, lattianpoikki-sarjoja sekä lihaskuntoharjoitteita. Lisäksi osassa videoita keskitymme pidempään koreografiseen sarjaan.

Tutustu videoihin täältä!

Hip Hop & Breakdance

Hip Hop -tunnit soveltuvat niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin! Tutustu Masin upeisiin sarjoihin ja breakdance -temppuihin videoidemme avulla!

Hip hop -tunneilla keskitytään katutanssilajien, popingin ja break-temppujen tekemiseen. Vauhdikas tunti koostuu lämmittely-, lihaskunto-, temppu-, tanssisarja- ja venyttelyosuuksista. Tunnilla harjoitutetaan tasapainoa, koordinaatiota ja leikitellään rytmeillä, sekä tutustutaan Street-tanssin eri tyylilajeihin. Street on yleisnimitys eri katutanssityyleille. Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näin ollen tanssityylejä on useita erilaisia.

Tutustu videoihin täältä!

Dance Tricks

Dance Tricks, eli nimensä mukaisesti tanssitemppujen tunti on kasvattanut hurjasti suosiotaan Tanssivan Porvoon valikoimissa!

Päivin tekemiltä videoilta löydät runsaasti kivoja temppuja ja pääset haastamaan itsesi!

Tunnilla harjoitellaan akrobaattisia tanssiliikkeitä sekä käsilläseisontaa ja notkeusakrobatiaa.

Perusteiden jälkeen tavoitteena on päästä harjoittelemaan niitä kaikista hienoimpia temppuja, joita tanssiohjelmissa ja kisoissa näemme: perhosvoltti, siltakaadot, flikki, puolivoltti jne.

Tutustu videoihin täältä