Tiiviskurssit

Tarjoamme aika ajoin iloisia ja meneviä tiiviskursseja! Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Kursseille ilmoittaudutaan VERKKOKAUPAN KAUTTA >>
Tiiviskursseja ei voi maksaa 10 x korteilla tai “3 x kokeile rauhassa -korteilla”.

KURSSIEN TOTEUTUMINEN

Kurssit toteutuvat, mikäli niille ilmoittautuu 10 tai yli osallistujaa määräaikaan mennessä.

TIIVISKURSSIT 2023

NYKYTANSSIN 5 X TIIVISKURSSI NUORILLE JA AIKUISILLE

AIKATAULU VÄLILLÄ 14.9.-12.10.2023:

Torstaisin klo 19.30-20.30

HINTA:

80 €

OPETTAJANA EMILIA KALLIOINEN:

Emilia on helsinkiläinen freelance-tanssitaiteilija, tanssinopettaja ja fysioterapeutti. Hän on valmistunut tanssijaksi Lontoon Trinity Laban Conservatoire of Music and Dancesta vuonna 2020. Lisäksi hän on valmistunut fysioterapeutiksi Laurea ammattikorkeakoulusta vuonna 2019.

Emilia on esiintynyt tanssijana Suomessa ja ulkomailla erilaisissa projekteissa ja kokoonpanoissa muun muassa teattereissa ja musiikkivideoilla.
Hän toimii fysioterapeuttina Kansallisoopperassa ja – baletissa, sekä balettioppilaitoksella. Emilia on myös Dance Health Finlandin hallituksen jäsen.

Emilian tunneilla pidetään hauskaa ja harjoitellaan monipuolisesti tekniikkaa, koreografioita ja kehonhallintaa sekä ilmaisua erilaisten tanssillisten harjoitteiden kautta.

MITÄ ON NYKYTANSSI?

Nykytanssi on viime vuosikymmeninä yleistynyt nimitys nykyhetkeen sidotusta tanssimuodosta. Siinä yhdistellään taidetanssin eri muotoja, kuten jazztanssia ja modernia tanssia sekä niille ominaista tekniikkaa. Nykytanssi ei suoranaisesti tunne sääntöjä vaan kokeilee rohkeasti uutta. Se pyrkii rikkomaan sääntöjä ja rajoja, myös eri taidemuotojen välillä. Tämä mahdollistaa monenlaiset harjoitukset ja ilmaisukeinot käyttäen kehoa kokonaisvaltaisesti. Tyypillistä on hyödyntää liikkeen eri tasoja monipuolisesti, käyttäen esimerkiksi hyppyjä ja lattialla tehtäviä liikkeitä.

Nykytanssitunneilla tunnustellaan painovoiman vaikutusta ja liikkeen virtaamista kehossamme. Oppilaiden improvisaatiotaitoja ja luovaa heittäytymistä pyritään myös kehittämään. Tarkoitus on löytää jokaiselle oppilaalle oma luonnollinen tapa liikkua ja pyrkiä kehon ja mielen yhteyteen.

Kurssi on suunnattu kaikille nuorille ja aikuisille. Alkeis- ja jatkotason oppilaat huomioidaan koreografioissa erilaisilla versioilla, joista kukin voi valita itselleen mieluisimman.

Kurssi on mahdollista sisällyttää Anytime-korttiin.

ILMOITTAUTUMINEN >>