fbpx

Tiiviskurssit

KEVÄT TÄYNNÄ TANSSIA!

Kevään tiiviskurssitarjotin sisältää kattavan määrän uutuuslajeja ja koulun suosikkitunteja! Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu mukaan.

Tiiviskursseille on mahdollista osallistua joko kertamaksulla tai niillä voi korvata joulukuussa menetetyt 2 tanssiviikkoa, mikäli tunteja ole jo korvattu muilla tavoin. Syyskaudella 2020 mukana olleilla oppilailla on siis oikeus kahteen vapaavalintaiseen tiiviskurssiin tai useampaankin, mikäli osallistuit tuolloin monelle viikkotunnille.

EK- ja kilparyhmäläiset saavat valita niin paljon tiiviskursseja valikoimasta, kuin haluavat!

KERTAMAKSU

Kaikille tiiviskursseille on mahdollista osallistua myös kertamaksulla. Maksu suoritetaan paikanpäällä ennen kurssin alkua. Tiiviskursseja ei voi maksaa 10 x korteilla tai “3 x kokeile rauhassa -korteilla”.

ILMOITTAUTUMINEN

Kursseille ilmoittaudutaan määräaikaan mennessä sähköpostitse: tanssivaporvoo@gmail.com

Ilmoittautumiseen tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • kurssi jolle osallistutaan
  • osallistuja nimi
  • huoltajan nimi (oppilaan ollessa alaikäinen)
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite

KURSSIEN TOTEUTUMINEN

Kurssit toteutuvat, mikäli niille ilmoittautuu 7 tai yli osallistujaa määräaikaan mennessä.

VIERAILEVAT ja TUTUT OPETTAJAT

KATRIN VASKELAINEN

Katrin Vaskelainen on monipuolinen tanssija ja koreografi. Hänet on voinut nähdä niin teatterilavoilla, TV-tuotannoissa kuin artistien keikoilla. Tanssinopettajana Katrin on pyörähdellyt ympäri Suomea, sekä toiminut koreografina tanssijoiden ohella myös artisteille, voimistelijoille, The Voice of Finland:issa, Talentissa ja useissa muissa TV- ohjelmissa. Katrinin tanssityyli pohjautuu vahvasti tanssin tekniikkaan ja ilmaisuun sekä hänen monipuoliseen tanssitaustaansa. Hänen tunneilla tullaan oppimaan ja nauttimaan uudesta ja vanhasta.

LA 8.5.
COMMERCIAL 11-15 v.
COMMERCIAL HEELS 15+

VIOLA KAUSE

Viola on tanssinut pienestä pitäen treenaille mm. showta, balettia, nykytanssia, discoa ja hiphopia. Tanssijana häneltä löytyy esiintymiskokemusta SM- ja MM-kilpailujen lisäksi musikaaleista, tv-produktioista sekä artistien taustatanssijana. Viola on toiminut myös koreografina kilpailuissa, musikaaleissa sekä erilaisissa tanssiproduktioissa. Viola nauttii opettamisesta! Hän on lämminhenkinen, energinen ja kannustava, mutta myös tarkka, sekä sopivan vaativa. Viola haluaa panostaa siihen, että tunneilla on positiivinen ja rento ilmapiiri sekä kunnon ”tekemisen meininki”! Violalle tärkeintä on se, että kaikki voivat kokea onnistumisen hetkiä sekä lähteä tunnilta hymyssä suin.

LA 15.5.
Show 7-10 v.
Show 11-15 v.
IMPROVISAATIO (soveltuu kaikenikäisille)
COMMERCIAL 15+

ROOSA AHOLA

Lahjakas Roosa on tanssinut pienestä asti päälajeinaan show- ja nykytanssi. Kilpailukokemusta Roosalle on kertynyt aina MM -tasolta asti. Roosa on opettanut tanssia kolmen vuoden ajan aina pikkulapsista aikuisiin. Roosan mielestä tanssissa parasta on tunteiden ja luovuuden purkaminen liikkeeseen ja musiikkiin uppoutuen.

Roosa on opettajana iloinen, rento ja mukaansatempaiseva, mutta osaa myös olla vaativa ja tiukka. Roosa haluaa levittää tanssin iloa ja sen tuomaa hyvän olon tunnetta iästä tai tanssitasosta riippumatta.

SU 23.5.
NYKYTANSSI, TASO 2. Soveltuu kaikenikäisille.
NYKYTANSSI, TASO 1. Soveltuu kaikenikäisille.

MINNA MÄÄTTÄ

Tanssinopettaja Minna Määttä on kokenut ja pidetty afrotanssin, Pilateksen ja kehonhuollon opettaja ja kouluttaja Helsingistä.

Hän on opiskellut ja esittänyt afrikkalaisia tansseja useilla matkoilla, työpajoissa ja festivaaleilla paitsi Suomessa, myös länsi-Afrikassa, eri puolilla Eurooppaa, ja New Yorkissa.

LA 8.5.
AFROTANSSI, aikuiset + nuoret

PIIA-MARIA AHO

Piia-Maria Aho on Keski-Suomesta Porvooseen muuttanut tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Hän aloitti tanssitunnit kuusivuotiaana baletilla ja siitä lähtien tanssi on vienyt häntä eri puolille Suomea ja maailmaa. Piia-Maria on opiskellut irlantilaista tanssia ja nykytanssia mm. yliopistoissa Kanadassa ja Irlannissa. Piia-Maria on yksi pisimpään irlantilaisen tanssin parissa työskennelleistä suomalaisista ja ollut kysytty opettaja eri puolilla Suomea vuodesta 2000 asti. Hän on työskennellyt yli kymmenen vuotta myös nykytanssin ja baletin opettajana. Piia-Marian sydäntä lähellä on erityisesti aikuisten opettaminen sekä jokaisen kannustaminen oman luovuutensa ja liikkeensä löytämiseen.

LA 15.5.
IRLANTILAINEN TANSSI, aikuiset + nuoret

PÄIVI PERTTUNEN

Lapista kotoisin oleva Päivi on toiminut tanssinopettajana pääasiassa Oulussa ja Pohjois-Suomen alueella viimeiset 10 vuotta. Hän opiskeli tanssinopettajaksi (AMK) Oulun ammattikorkeakoulussa suuntautumisvaihtoehtona seuratanssit. Viime vuosina hän on keskittynyt salsan, reggaetonin ja bachatan opettamiseen, mutta uransa aikana hän on opettanut lajeja swing-tansseista tankotanssiin. Tällä hetkellä hän kouluttautuu ja laajentaa osaamistaan Akanin tanssilinjalla, jossa päälajeina ovat nykytanssi ja hip hop.

Tanssitunneilla Päiville tärkeintä on aurinkoinen tunnelma. Vaikka ulkona olisi harmaata ja huolia elämässä, niin tanssitunnille on mukava tulla virkistäytymään.

LA 22.5.
REGGEATON, aikuiset + nuoret

SINI-PILVI SILEN

Sini-Pilvi aloitti tanssimisen 3-vuotiaana Helsingin Tanssiopistolla nykytanssin parissa ja 8-vuotiaana mukaan tuli myös steppi. Teininä nykytanssi vaihtui showtanssiin ja Sini-Pilvi onkin toiminut showtanssin opettajana lasten ja nuorten tunneilla.

Steppi on pysynyt Sini-Pilvin mukana lajeista pisimpään, jo 21 vuotta, ja hän onkin jo pienestä pitäen mieltänyt itsensä ensisijaisesti steppariksi. Stepissä häntä on aina viehättänyt sekä musikaalisuuden, matemaattisuuden että ilmaisun yhdistäminen. Oppia ja inspiraatiota Sini-Pilvi on kerännyt paitsi kotimaasta niin myös kansainvälisiltä steppifestareilta alansa huipuilta.  Opettajana Sini-Pilvi on hyväntuulinen, puhelias ja kannustava.

SU 30.5.
STEPPI, Soveltuu kaikenikäisille

MIA KOPONEN

Mia Koponen on Tanssiva Porvoon perustaja ja rehtori. Tanssin hän on aloittanut 5-vuotiaana baletilla ja jatkanut show-tanssilla aina aikuisikään saakka. Mia on tanssinut mm. Stepup Dancers- ryhmässä ja esiintynyt Silja Linen laivoilla, Svenska Teatern:in musikaalissa, ulkomailla ja lukuisissa eri tilaisuuksissa. Mia toimii myös koreografina ja tekee yhteistyötä eri teattereiden kanssa.

Mian tunnit ovat iloisia, kannustavia ja huumorintajuisia. Hän rakastaa työtään lasten, nuorten ja aikuisten parissa ja saa ilon tarttumaan oppilaisiin!

MA 31.5.
MIDNIGHT SHOW, nuoret + aikuiset

HANNA LAUNONEN

Hanna on iloinen ja pirtsakka, Oulusta tanssinopettajaksi valmistunut tyttö, jonka pääaineena on baletti ja Lyrical Jazz. Hannan lajivahvuuksia on myös show,- sekä nykytanssi. Opettajana Hanna on kannustava, ja rohkaisee oppilaita haastamaan itseään!

Hanna on tanssinut Oulun- ja Vaasan kaupunginteattereissa sekä useissa isoissa produktioissa. Tällä hetkellä hän tanssii ammattilaisryhmä Xaris Finland Dance Companyssa.

Hannan vahvuus opettajana on monipuolisuus ja vahva tekninen osaaminen. Hän on opettanut kaiken ikäisiä- ja tasoisia oppilaita, aloittelijoista aina pitkälle edistyneisiin erikoisluokkien oppilaisiin.

LA 22.5.
DISNEY PRINSESSAT – BALETTI 5-8 v.
LYRICAL JAZZ, Soveltuu kaikenikäisille
KEHONHUOLTO. Soveltuu kaikille ja suositellaan kaikille!

MARI STANKUS

Mari on tanssinut niin kauan kuin muistaa. Hän valmistui Estonia Dance Agency -opistosta v. 2012 ja sai tanssijan tutkinnon Tallinn Ballet Schoolista v. 2013. Jo ennen tanssiopintoja Mari oli tanssinut ammatikseen useissa show- baletti- ja modernin tanssin ryhmissä. Valmistuttuaan Tallinn Ballet Schoolista Mari hyväksyttiin Estonia National Balletin tanssijaksi, jossa hän on kiinnityksellä edelleen.

Mari taitaa monia eri tanssityylejä ja hallitsee myös akrobatian. Hän on opettanut lapsia ja aikuisia jo usean vuoden ajan, joista viimeiset kaksi vuotta Etelä-Savon Tanssiopiston baletin opettajana. Mari kannustaa kaikkia tavoittelemaan suuria. Kovalla työnteolla voi saavuttaa mitä vaan!

SU 16.5.
JUMPS AND TURNS, jatkotaso
LYRICAL JAZZ – CHOREOGRAPHY, jatkotaso

TIIVISKURSSITARJOTIN

LA 8.5.

AFROTANSSI, aikuiset + nuoret, klo 12.00-14.00 (SALI 1) 120 min

Afrokurssi sisältää kokonaisvaltaisen ja vauhdikkaan lämmittelyn moderniin afromusiikkiin: runsaasti selkärangan liikeharjoituksia, afron askeleita ja tekniikkaa. Vauhdikas koreografia-osuus tanssitaan perinteiseen rumpumusiikkiin: liikkeisiin etsitään koko kehon ilmaisua ja voimaa.

Lopuksi kurssilla on palauttava kehonhuolto akustisen rauhalliseen afromusiikkiin. Afro kehittää motoriikkaa, liikkuvuutta, ketteryyttä, voimaa ja kestovoimaa, sekä rytmitajua. Afrotanssitunnilla on hikistä ja hauskaa!

Tarkoitus on tanssia paljain jaloin, varaa mukaan juomapullo!

Tunti sopii tanssillisen ja hikisen tunnin ystäville ja niille, jotka hakevat musiikillisesti kiinnostavaa, kokonaisvaltaista treeniä. Tunti sisältää vauhdikasta liikettä ja jonkin verran hyppyjä.

Opettajana Minna Määttä
Ilmoittaudu viimeistään 2.5.
HINTA 25 e

COMMERCIAL 11-15 v. klo 12.30-13.45 (SALI 3) 75 min

Katrinin tyyli pohjautuu jazztanssin eri osa-alueisiin sekä omaan työkokemukseen kaupalliselta alalta tanssijana ja koreografina. Hänen koreografiat rakentuvat vahvasti musiikin tyylilajista ja sen rytmeistä sekä liikkeen dynamiikan vaihteluista. Katrin rohkaisee heittäytymiseen ja esiintymiseen sekä tanssimisesta nauttimiseen. Commercial tanssissa kyseessähän on loppujen lopuksi viihdyttäminen ja viihtyminen. Tunnin rakenne koostuu lämmittelystä sekä koreografiasta.

Opettajana Katrin Vaskelainen
Ilmoittaudu viimeistään 2.5.
HINTA 20 e

HEELS 16+ jatkotaso, klo 13.50-15.05 (SALI 3) 75 min

Tunnilla opetellaan korkokengissä liikkumista ja tanssimista. Keskitytään erityisesti jalkatekniikkaan ja painopisteen löytämiseen sekä luonnollisen naisellisuuden löytämiseen koroissa. Tunnilla tehdään lattian poikki harjoitteita sekä sarjaa.

Opettajana Katrin Vaskelainen
Ilmoittaudu viimeistään 2.5.
HINTA 20 e
__________________

LA 15.5.

IRLANTILAINEN TANSSI, aikuiset + nuoret, klo 12.00-14.00 (SALI 1) 120 min

Kuinka Riverdancen tanssijat tekevät sen? Nyt saat kokeilla omin jaloin! Irlantilaisen tanssin tunneilla tanssin ilo kohtaa tekniikan ja perinteet nykyajan. Tunneilla saat haastaa itsesi ja iloita vauhdikkaasta tanssista sekä tarttuvasta rytmikkäästä musiikista. Kun pääset kiinni Irlantilaisen tanssin menevään maailmaan niin huomaat, että lajiin on helppo jäädä koukkuun!

Varustus: kevyet tanssivaatteet, irlantilaisen tanssin tossut tai tavalliset sukat ja sisäliikuntaan soveltuvat kengät. Vesipullo.

Opettajana Piia-Maria Aho
Ilmoittaudu viimeistään 9.5.
HINTA 25 e

 

SHOW 7-10 v. klo 12.00-13.15 (SALI 3) 75 min

Tällä hyvän mielen tanssitunnilla tutustutaan showtanssin perusteisiin, fiilistellään koreografiaa menevän musan tahtiin ja nautitaan tanssin ilosta! Mukaan tarvitset juomapullon, joustavat vaatteet, paljaat varpaat sekä reippaan tanssifiiliksen.

Opettajana Viola Kause
Ilmoittaudu viimeistään 9.5.
HINTA 20 e

 

SHOW 11-15 v. klo 13.20-14.35 (SALI 3) 75 min

Tällä tunnilla syvennytään showtanssin tekniikkaan, sekä erilaisten liikekielien ilmaisuun. Tunnilla keskitytään erityisesti hyppyihin ja piruetteihin sekä tanssitaan pidempää koreografiaa. Tervetuloa fiilistelemään!

Opettajana Viola Kause
Ilmoittaudu viimeistään 9.5.
HINTA 20 e

 

IMPROVISAATIO, Soveltuu kaikenikäisille, klo 14.45-16.00 (SALI 3) 75 min

Tunnilla syvennytään improvisaation saloihin omaa mielikuvitusta ja erilaisia työkaluja hyödyntäen. Teemme harjoituksia, jotka rohkaisevat jokaista tanssijaa omaan luovaan liikkeeseen, ja samalla olemaan tietoinen ympäröivästä tilasta ja muista tanssijoista. Tervetuloa päästämään oma luovuutesi ja persoonallisuutesi valloilleen!

Opettajana Viola Kause
Ilmoittaudu viimeistään 9.5.
HINTA 20 e

 

COMMERCIAL 15+ klo 16.00-17.15 (SALI 3) 75 min

Tällä fierce-tunnilla jokainen saa päästää oman sisäisen Britneynsä irti! Nopean lämmittelyn jälkeen fiilistelemme lattian poikki lyhyitä tanssipätkiä, ja lopuksi annetaan mennä asennetta huokuvan tanssisarjan parissa. Halutessasi voit laittaa tennarit jalkaan fiilistä tuomaan. Can’t wait!

Opettajana Viola Kause
Ilmoittaudu viimeistään 9.5.
HINTA 20 e

__________________

SU 16.5.

JUMPS AND TURNS jatkotaso, klo 11.45-13.00 (SALI 1) 75 min

Jumps and Turns –tunti pohjautuu jazz- sekä showtanssin tekniikoihin. Tunnin pääpaino on hyppyjen ja piruettien harjoittelemisessa. Soveltuu erinomaisesti mm. kaikille EK- ryhmille! Tanssitaustaa tulee olla baletista tai Lyrical Jazzista yli 2 v. ajalta.

Opettajana Mari Stankus
Ilmoittaudu viimeistään 10.5.
HINTA 20 e

 

LYRICAL JAZZ – CHOREOGRAPHY, jatkotaso klo 13.05-14.20 (SALI 1) 75 min

Tunnilla keskitytään kauniin ja lyyrisen sarjan tekemiseen. Tanssitaustaa tulee olla baletista tai Lyrical Jazzista yli 2 v.

Opettajana Mari Stankus
Ilmoittaudu viimeistään 10.5.
HINTA 20 e

__________________

LA 22.5.

REGGEATON, aikuiset + nuoret, keskitaso klo 11.00-12.30 (SALI 3) 90 min

Reggaeton on erittäin suosittu laji, jota tanssitaan ympäri puolella maailmaa!
Musiikkityylissä sekoittuvat latinalainen musiikki, jamaikalainen reggae, dancehall ja Amerikan hip hop. Tanssina reggaeton on sekä voimakasliikkeistä että sensuellia.

Reggaetonissa pääsee käyttämään koko vartaloa, mutta erityisen hyvää liikuntaa se on vartalon keskiosalle, lantiolle ja hartiaseudulle!

Vaatetus: Rennot ja joustavat vaatteet. Jalkaan joko aerobic- kengät tai sukat / paljaat varpaat. Juomapullo.

Opettajana Päivi Perttunen
Ilmoittaudu viimeistään 16.5.
HINTA 22 e

 

DISNEY PRINSESSAT – BALETTI 5-8 v. klo 10.20-11.20 (SALI 1) 60 min

Tällä prinsessateemaisella tunnilla harjoitellaan baletin perusteita disney musiikin tahtiin. Tunnilla tehdään myös luovia harjoitteita ja pidempi koreografinen tanssi. Tällä tunnilla pääset erinomaisesti tutustumaan baletin kauniiseen maailmaan!

Opettajana Hanna Launonen
Ilmoittaudu viimeistään 16.5.
HINTA 17 e

 

LYRICAL JAZZ, Soveltuu kaikenikäisille, klo 11.25-12.40 (SALI 1) 75 min

Lyrical Jazzissa fuusioituvat jazz- ja showtanssi sekä baletti kauniilla tavalla. Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaharjoitteista, erilaisista pirueteista ja hypyistä sekä lyyrisestä tanssisarjasta. Aikaisempaa kokemusta lajista et tarvitse!

Opettajana Hanna Launonen
Ilmoittaudu viimeistään 16.5.
HINTA 20 e

 

KEHONHUOLTO, Soveltuu kaikille ja suositellaan kaikille! klo 12.45-14.00 (SALI 1 ja 2) 75 min

Kehonhuolto parantaa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, auttaa palautumaan ja vähentää loukkaantumisriskiä. Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen aktivoimme kehon tukilihaksia jumppakuminauhan avulla. Tunti päättyy rauhalliseen syvävenyttelyosuuteen, joka rentouttaa lihaksia ja lisää liikkuvuutta. Oma jumppakuminauha mukaan!

Opettajana Hanna Launonen
Ilmoittaudu viimeistään 16.5.
HINTA 20 e

__________________

SU 23.5.

NYKYTANSSI, TASO 2. Soveltuu kaikenikäisille, jatkotaso (yli 3 vuotta tanssia harrastaneet) klo 14.30-15.45 (SALI 1) 75 min

Nykytanssissa yhdistyy luovuus, taiteellisuus, kehon hallinta sekä mielen ja kehon yhteyden löytäminen. Nykytanssissa yhdistellään rohkeasti erilaisia tanssilajeja, kuunnellaan omaa kehoa ja testataan painovoiman rajoja. Nykytanssissa liikutaan paljon lattiatasolla ja tutustustaan orgaaniseen liikkeeseen. Tunneilla tehdään lisäksi erilaisia luovia ja improvisaatio harjoitteita. Tunneille kannattaa varustautua pitkälahkeisilla ja -hihaisilla housuilla ja paidalla sekä paljain jaloin.

Opettajana Roosa Ahola
Ilmoittaudu viimeistään 16.5.
HINTA 20 e

 

NYKYTANSSI, TASO 1. Soveltuu kaikenikäisille, alkeet. Klo 16.00-17.15 (SALI 1) 75 min

Nykytanssissa yhdistyy luovuus, taiteellisuus, kehon hallinta sekä mielen ja kehon yhteyden löytäminen. Nykytanssissa yhdistellään rohkeasti erilaisia tanssilajeja, kuunnellaan omaa kehoa ja testataan painovoiman rajoja. Nykytanssissa liikutaan paljon lattiatasolla ja tutustustaan orgaaniseen liikkeeseen. Tunneilla tehdään lisäksi erilaisia luovia ja improvisaatio harjoitteita. Tunneille kannattaa varustautua pitkälahkeisilla ja -hihaisilla housuilla ja paidalla sekä paljain jaloin.

Opettajana Roosa Ahola
Ilmoittaudu viimeistään 16.5.
HINTA 20 e

__________________

SU 30.5.

STEPPI, Soveltuu kaikenikäisille, klo 11.45-13.45 (SALI 3) 120 min

Steppi on rytmiikastaan tunnettu tanssilaji, joka on saanut alkunsa Yhdysvalloissa jo 1900-luvun alussa. Monet yhdistävät stepin jazz-musiikkiin ja Broadwayn näyttäviin showsteppinumeroihin, mutta nykypäivän rytmistepissä voi nähdä vaikutteita myös esimerkiksi funkista, hiphopista ja afrosta. Stepin yksinkertaisten perusaskeleiden avulla aloittelijakin pääsee helposti lajin viehätykseen mukaan ja rytmiset harjoitukset ovat hyvää aivojumppaa, minkä tahansa lajin harrastajalle. Tunnilla tutustutaan stepin perusaskeleisiin, tehdään rytmisiä harjoituksia ja keskitytään vuoropuheluun musiikin kanssa. Kengiksi steppitunnille käyvät mitkä tahansa sisäliikuntaan sopivat tukevat kengät.

Opettajana Sini-Pilvi Siven
Ilmoittaudu viimeistään 24.5.
HINTA 25 e

__________________

MA 31.5.

MIDNIGHT SHOW, nuoret + aikuiset klo 17.00-19.00 (SALI 3) 120 min

Oletko joskus haaveillut tanssivasi ruotsin laivoilla, teattereissa, suurissa juhlissa tai vaikkappa televisiossa? Midnight Show – kurssilla uppoudutaan tunnettujen cabare- biisien, musikaalien ja muiden klassikkojen maailmaan ja nähdään mistä elementeistä menevä show rakentuu! Koreografiat on suhteellisen helppoja, mutta asennetta tarvitaan! Oletko valmis hyppäämään showtähden glittereihin?

Opettajana Mia Koponen
Ilmoittaudu viimeistään 25.5.
HINTA 25 e