Kilpailut

Your Dance Story - kirjoituskilpailu

Tanssiva Porvoo ja My Dance Story käynnistää avoimen kirjoituskilpailun, jonka palkintona on 30€ arvoinen lahjakortti My Dance Story – tanssitarvikemyymälään.

Millainen on sinun tanssitarinasi? Alkoiko se jo kauan sitten vai vasta äskettäin? Tanssitarinan voi pukea kertomuksen, laulun tai vaikka runon muotoon. Tyyli on vapaa!

Leimahditko liekkiin hetkessä vai kestikö tovi jos toinenkin? Liittyykö tarinaasi rohkaiseva opettaja vai letkeä YouTube-video? Millainen musiikki vei mukanaan?

Tai ehkä muistat askeltesi äänet, tasaiset tömähdykset lattiaa vasten. Tarinasi voi olla täynnä venyviä loikkia, rempseitä notkumisia tai suloisia sipsutuksia. Tutuja ja tylliä, trikoota, tossuja. Yrityksiä, erehdyksiä ja hikeä unohtamatta.

Miltä tuntui kiristää balettikengät jalkaan ensimmäisen kerran tai löytää aikuisena tanssin taika?

Osallistu 10.8. klo 16 mennessä

Jaa meille oma tarinasi. Kirjoitukset voi julkaista suoraan Instagram / Facebook – kisajulkaisuun tai lähettää osoitteeseen tanssivaporvoo@gmail.com. Kilpailu on auki 10.8. klo 16.00 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tanssiva Porvoo saattaa käyttää kirjoituksia sellaisenaan tai osia niistä markkinoinnissaan kuten sosiaalisessa mediassa ja infonäytöillä.

Kilpailun säännöt

Your Dance Story – kirjoituskilpailun viralliset säännöt:

Kilpailun järjestää Tanssiva Porvoo Oy. Kilpailuun tulee osallistua julkaisussa ilmoitetulla tavalla, julkaisussa ilmoitettuna aikana.

Kirjoituskilpailuun voivat osallistua kaikki Facebook- tai Instagram-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Kilpailuun voi osallistua myös sähköpostitse. Kilpailuun eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Tanssivan Porvoon työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

Kilpailuun osallistuvat kaikki julkaisusta tykänneet ja siihen kommentoineet / sähköpostitse mukaan osallistuneet henkilöt. Muihin kyseisen Facebook- tai Instagram-sivun päivityksiin tai päivityksen jakoihin julkaistut kommentit tai tykkäykset eivät osallistu arvontaan.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken palkitaan yksi tanssitarina. Voittaja ilmoitetaan alkuperäisen kisapostauksen kommenttikentässä, (esim. Etunimi S). Voittajan tulee itse välittää yhteystietonsa (nimi sekä osoite) sähköpostitse (tanssivaporvoo(at)gmail.com) kilpailun julkaisussa ilmoitettuun päivämäärään mennessä palkinnon toimittamista varten.

Palkinto lunastetaan Tanssivan Porvoon vastaanotosta syyskauden alettua.

Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta. Tilanteessa, jossa palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle kyseisessä julkaisussa ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja kilpailun järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta.

Henkilötietojasi kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään arvonnan tai kilpailun suorittamiseksi, yhteyden ottamiseksi voittajaan sekä palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun tai arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Tanssiva Porvoo Oy. Annetut yhteystiedot tuhotaan palkinnon toimittamisen jälkeen.

Mikäli voitat, voit erillisellä suostumuksellasi myöntää kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimesi ilman erillistä ilmoitusta tai korvausta kilpailun järjestäjän valitsemissa medioissa.

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Tanssivan Porvoon asiakasrekisterissä osoitteessa: https://www.tanssivaporvoo.com/rekisteriseloste-ja-tietosuoja/